Mijn favorieten

Aankoop

Een woning zoeken en vinden wordt tegenwoordig steeds eenvoudiger. Met sites zoals FundaJaap of Huislijn is uw ideale woning snel gevonden. Het kopen van uw ideale woning is een ander verhaal. Na een eerste bezichtiging nemen de emoties het veelal over en dan wordt het lastig om wat afstand te nemen en de aankoop van een woning objectief te bekijken. Wij begeleiden u tijdens en na de aankoop, zodat u alleen maar hoeft na te denken over hoe u uw woning wilt inrichten.
 

Wij bieden u een full-service aankoopbemiddeling en nemen u al het werk uit handen als het over de aankoop van uw woning gaat.
 

Bezichtigingen

Heeft u een woning gezien of bezichtigd die u wel aanspreekt? Dan maken wij voor u een (vervolg)afspraak voor een bezichtiging. Uiteraard zijn wij daarbij aanwezig om uw belangen te behartigen en uw dromen waar te laten maken. Wij zijn immers in staat om met een deskundige blik de woning te beoordelen, evenals de plus- en minpunten van de woonomgeving.
 

Woninganalyseverslag

Na de bezichtiging volgt een korte nabespreking. Indien u enthousiast bent geworden en u zou overwegen een bod te willen doen, dan stellen wij een woninganalyseverslag op. In dit verslag worden de volgende punten besproken:

  • Globale staat van onderhoud en kwaliteit van de woning.
  • Bijzondere liggingsaspecten.
  • Gemeentelijke recherche: wij controleren onder andere of er mogelijke bodemverontreiniging en ondergrondse tanks aanwezig zijn.
  • Kadastrale recherche: Hierbij wordt onder andere gecontroleerd of er beperkingen aanwezig zijn op het perceel zoals recht van overpad, erfdienstbaarheden en dergelijke.
  • Waarde van de woning en de verwachte koopprijs: Wij gaan na of de vraagprijs reëel is en wat de mogelijke koopprijs zal kunnen worden. Dit wordt onderbouwd met verkoopcijfers van vergelijkbare woningen die recent zijn verkocht en/of andere te koop staande woningen.


Het woninganalyseverslag is een soort onderbouwing van de waarde welke wij voor ogen hebben en geldt voor u als een handleiding bij het vervolg van de aankoop van uw toekomstige woning.
 

Onderhandelingen

Onderhandelen is een vak. Een vak waar wij enthousiast van worden. Wij kennen de markt als geen ander, weten hoe laag we een bod kunnen insteken en hoe ver we maximaal kunnen gaan tijdens de onderhandelingen. Daarnaast zijn wij minder emotioneel gebonden met de woning en denken wij rationeel. Wij onderhandelen voor u de scherpst mogelijke koopsom. Voor u en samen met u!
 

Juridische afhandeling

Als de koop is gesloten wordt de voorlopige koopovereenkomst opgesteld door de verkopend makelaar. Deze koopovereenkomst nemen wij uitgebreid met u door alvorens u hem ondertekend. Tijdens de afhandelingsfase bewaken wij voor u de ontbindende voorwaarden en controleren onder andere de leveringsakte en de nota van de notaris.
 

Vlak voordat we gezamenlijk naar de notaris gaan voor de sleuteloverdracht, inspecteren we samen nogmaals de nieuwe woning. Als alles in orde is nemen we de meterstanden op en kunt u met een gerust hart uw handtekening zetten bij de notaris.
 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en wilt u direct geld besparen op de aankoop van uw woning? Neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring