Taxaties door Mark Janssen Vastgoed

Ga je binnenkort een nieuwe hypotheek afsluiten? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe woning gaat kopen, je huidige woning gaat verduurzamen of je woning gaat verbouwing? Dan heb je een taxatierapport nodig van een erkende NWWI-taxateur. Mark Janssen Vastgoed Makelaars is gespecialiseerd in het uitbrengen van deze taxaties en weet jouw woning op waarde te schatten. Gemiddeld taxeren en waarderen wij meer dan 250 woningen per jaar. Zit jouw woning hier ook bij?

Wanneer hebt je nu een taxatierapport nodig?

Je kunt een NWWI-taxatierapport voor diverse doeleinden nodig hebben. Het belangrijkste is dat je altijd wilt weten wat de huidige waarde van je woning is. In onderstaande gevallen heb je veelal een gevalideerd NWWI-taxatie nodig:

  • Bij aankoop van een nieuwe woning
  • Bij verkoop van je huidige woning
  • Bij het oversluiten van je hypotheek
  • Als je je woning wilt gaan verbouwen of verduurzamen
  • Als u wilt weten wat je woningwaarde is nadat je een verbouwing hebt gerealiseerd
  • Om de risicoklasse/risico-opslag van je hypotheek te verlagen

Tarieven taxatie 

We verzorgen het complete traject van jouw taxatie inclusief een NWWI-gevalideerd taxatierapport al vanaf € 695,- inclusief BTW. Vraag vandaag nog je taxatie aan!

Werkgebied taxaties

Ons werkgebied is een straal van 20 kilometer rond Zevenaar. Dat betekent dat we woningen taxeren in de driehoek Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.

NWWI gevalideerde taxaties

Het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) is erkend door de overheid en verantwoordelijk voor het valideren van al onze taxatierapporten. Het NWWI controleert alle taxatierapporten om er zeker van te zijn dat alle richtlijnen gevolgd zijn en dat de onderbouwing klopt. Dit betekent dat je ervan verzekerd bent dat onze taxaties door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd worden.

Ik wil meer weten