Verhuur

Zoek je een huurwoning of wil je jouw woning verhuren? Bij Mark Janssen Vastgoed Makelaars ben je aan het juiste adres. Regelmatig begeleiden we (ver)huurders en zorgen we voor een succesvolle match. We zorgen onder andere voor de bezichtigingen, de oplevering, en stellen de benodigde huurovereenkomsten en documenten op, zodat het proces vlekkeloos verloopt. Daarnaast maken wij gebruik van Huurcheck Nederland. Huurcheck Nederland zorgt voor een risicoloze en veilige verhuur van uw woning.

Ik wil mijn woning verhuren

Hebt je een woning die je wilt verhuren? Daarmee helpen wij je graag! We hebben vaak al maken dan een goede selectie aan huurders die exact voldoen aan de door jouw gestelde eisen en waarborgen, zoals bijvoorbeeld het inkomen van de huurder. We stellen de benodigde documenten op en begeleiden je bij het verhuren. We maken een huurovereenkomst op die voldoet aan alle wettelijke vereisten, zodat je zeker weet dat je woning in goede handen is.

Advies bij het huren of verhuren van uw woning

Wij bieden altijd persoonlijk en no-nonsense advies, waarbij jouw belang voorop staat. We zorgen dat het proces van huren of verhuren soepel verloopt en kunnen je met raad en daad bijstaan waar nodig.  Laat ons weten wat je vraag of wens is en neem contact met ons op. We helpen je graag!

Ik wil meer weten