Uw makelaar en taxateur

Mark Janssen

Mark Janssen is sinds 2006 actief op de onroerend goed markt als makelaar/taxateur. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de regio’s Nijmegen en Arnhem is Mark begin 2013 zijn eigen kantoor gestart onder de naam Mark Janssen Vastgoed, gevestigd te Zevenaar. Door zijn uitgebreide kennis van de markt is Mark een ideale partner voor verkoop- en aankoopbemiddeling of taxaties in de regio’s Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en de omliggende gemeenten.

Actualiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid

Mark is gecertificeerd en geregistreerd makelaar/taxateur en WOZ-taxateur. Daarnaast is Mark Janssen Vastgoed lid van de branchevereniging VBO Makelaar. Een bewuste keuze, want de belangen van de consument staan namelijk centraal bij VBO Makelaar. De klant is koning! Snelle ontwikkelingen in de markt vereisen een heldere en alerte aanpak. VBO Makelaar verricht veel inspanningen om haar leden te vormen en bij te scholen. Bij ons kunt u dus een actueel en kwalitatief antwoord op al uw vastgoed vraagstukken verwachten.

Voor u en met u!

Met ons als aankoopmakelaar of taxateur komt u beslagen ten ijs. Wij geven u een eerlijk, realistisch beeld van de huidige markt en bij ons kunt u rekenen op een betrouwbaar, no-nonsens advies. Geen groot kantoor en dus een persoonlijke, servicegerichte benadering. Wij handelen naar uw wensen en behoeften.

Kortom, wij houden het graag betrouwbaar, eerlijk en persoonlijk. Vanuit onze visie is het namelijk vanzelfsprekend dat elke klant dezelfde, zorgvuldige benadering krijgt. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij u kunnen bieden.

contact opnemen