Aankoop

Een nieuw huis vinden is tegenwoordig eigenlijk best gemakkelijk. Je kijkt op Funda of op social media zoals Facebook of Instagram en je hebt hem zo gevonden. Echt je droomhuis kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Hiervoor schakel je de makelaars van Mark Janssen Vastgoed Makelaars in.

Door onze jarenlange ervaring in de Liemers en omstreken kennen wij de markt als geen ander en schrikken wij niet van een voorstel van een verkopend makelaar of een biedingsprocedure bij een gewilde woning. Onderhandelen en het achterhalen wat de bedoeling van een verkoper of een verkopend makelaar is, zit ons in het bloed. Dit is dan ook pas echt onze meerwaarde.

Wij bieden onze aankoopklanten altijd een full-service aankoopbemiddeling tegen concurrerende en voordelige tarieven en uiteraard volledig op basis van “No Cure, No Pay”.   

Een aankoopmakelaar van Mark Janssen Vastgoed Makelaars zorgt voor de beste en leukste begeleiding voor de belangrijkste aankoop uit je leven! Bel nu voor het inplannen voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Ik wil meer weten