Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/32f771cc/889c/4ae3/b5f3/2abc2b5a8752/foto%202.jpg

Sleeg 8 B

6905 BG Zevenaar
Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Omschrijving

REALISEER HIER UW EIGEN DROOMVILLA!!

Dit is een unieke kans en mogelijkheid om uw (levensloopbestendige) vrijstaande woonvilla te realiseren op een perceeloppervlak van meer dan 7.700m2.

Meteen starten of een eigen ontwerp indienen? Het kan allemaal. De gemeente Zevenaar heeft namelijk al de goedkeuring gegeven voor de bouw van de woning zoals de illustraties weergeven. Deze woning...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

REALISEER HIER UW EIGEN DROOMVILLA!!

Dit is een unieke kans en mogelijkheid om uw (levensloopbestendige) vrijstaande woonvilla te realiseren op een perceeloppervlak van meer dan 7.700m2.

Meteen starten of een eigen ontwerp indienen? Het kan allemaal. De gemeente Zevenaar heeft namelijk al de goedkeuring gegeven voor de bouw van de woning zoals de illustraties weergeven. Deze woning heeft een gebruiksoppervlak van 200m2 en een bijgebouw van 100m2. Een unieke droomvilla! Indicatieve bouwkosten van de woning en het bijgebouw zijn begroot op circa: € 450.000,-.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen (aangepaste) plan in te dienen. Voor deze unieke locatie is een kavelpaspoort opgesteld waarin de belangrijkste uitgangspunten voor de bouw en omgeving zijn neergelegd. Onder andere dient uw nieuwe plan te voldoen aan de volgende eisen:

• Maximaal één vrijstaande woning per kadastraal perceel;
• Gebruiksoppervlak maximaal 200m2;
• Eén bouwlaag met kapconstructie, maximale goothoogte 4 meter;
• Bijgebouwen maximaal 100m2 bruto vloeroppervlak;
• Diepte voortuin minimaal 14 meter;
• Bouwaard in overeenstemming met landelijk karakter van de Sleeg.

Wonen aan de Sleeg betekent vrij wonen in een groene woonomgeving aan de rand van Zevenaar en toch alle voorzieningen bij de hand. Zevenaar heeft werkelijk alles wat u wenst om optimaal van het leven te kunnen genieten. Of het nu gaat om supermarkten, winkels, restaurants of cafés, Zevenaar heeft het! Ook is er een Theater en voor de liefhebber een service-bioscoop. In de (nabije) toekomst wordt er aan de rand van Zevenaar een (internationaal) outletcenter gerealiseerd en door de doortrekking van de A15 zal Zevenaar nog centraler gelegen zijn. Grote steden zoals Arnhem, Doetinchem en Nijmegen zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

Vraagprijs: € 349.000,- k.k.

Vrijblijvende aanbieding
Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 349.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 7715 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oud-Zevenaar Sectie C Perceelnummer 3934 Oppervlakte 7715 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Sleeg 8 B, 6905 BG Zevenaar

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring